Ferrera opgetogen ondanks verlies OHL: Dit is ongezien

Ferrera opgetogen ondanks verlies OHL: "Dit is ongezien"

29-11-2015 17:43

OH Leuven verloor zondagmiddag met 0-2 op het veld van Anderlecht. Ondanks de nipte nederlaag speelden de mannen van kersvers trainer Emilio Ferrera een puike partij. 

"Het is spijtig dat we verliezen, want ik vond dat we collectief en individueel een heel goede wedstrijd speelden", klinkt het bij Ferrera op Sporza. Ik ben tevreden, al klinkt dat een beetje raar doordat we verloren hebben."

Ferrera wil het goede spel niet aan zijn overgang toe wijten. "Ik volg immers de redenering niet dat er hier niet genoeg kwaliteit is. De prestaties van de ploeg waren de afgelopen maanden écht niet zo slecht. Het belangrijkste is dat we vandaag hebben getoond dat we een ploeg zijn. Dat hebben we goed gedaan."

Tot slot blikte Ferrera nog even vooruit op de levensbelangrijke partij van volgende week tegen Westerlo. "Dan is het inderdaad van moeten, maar dat was het vandaag ook. Na Westerlo komen er nog twaalf wedstrijden, dat is veel. Er is nog niks beslist. Het belangrijkste is dat we nu regelmaat leggen in onze prestaties."