Jankovic teleurgesteld maar eerlijk: Dat kunnen wij nu eenmaal niet

Jankovic teleurgesteld maar eerlijk: "Dat kunnen wij nu eenmaal niet"

29-11-2015 16:54

KV Mechelen is zondagmiddag opnieuw een teleurstelling rijker. Malinwa verloor kansloos van Club Brugge met 1-4. Nochtans speelde het, vooral in de eerste helft, niet eens zo slecht. Bij KV Mechelen-coach Jankovic heerste toch vooral teleurstelling.

“De eerste helft was niet goed, hoor", zegt Jankovic aan Proximus 11. "Club Brugge was beter en dominant. Na 20 minuten kwamen we er toch wat door, maar neen: we speelden écht niet goed.”

Een hard verdict van de Malinwa-trainer. Hij vond de overwinning van Club Brugge dan ook oververdiend.“We hielden het wel goed gesloten, maar de bal zelf in de ploeg houden was toch té moeilijk voor ons. Club Brugge heeft kwaliteit, vertrouwen en veel spelers die het verschil kunnen maken. En ik zie dat wij dat helaas nog niet kunnen. We hebben dan maar geprobeerd via een andere tactiek risico te nemen na de 1-1, maar dat bracht uiteindelijk niet veel op. Club was beter en het was een verdiende overwinning. Zo simpel is het."

KV Mechelen blijft door deze nederlaag maar achteraan bengelen. Het kon dit seizoen nog geen twee wedstrijden na mekaar winnen. "We proberen het wel goed te doen, maar het lijkt nooit in de juiste plooi te vallen", wou Jankovic niet te veel ingaan op de slechte resultaten.