Mourinho is weer een fan van Hazard: Hij doet dat opnieuw goed

Mourinho is weer een fan van Hazard: "Hij doet dat opnieuw goed"

29-11-2015 16:44

Verrassing op White Hart Lane: Eden Hazard werd door Chelsea-coach Mourinho als diepe spits geposteerd tijdens de topper op en tegen Tottenham. Volgens de Portugees omdat de Rode Duivel "zeer goed bezig is."

Diepe spits. Ook Hazard zal even vreemd opgekeken hebben bij de tactische bespreking. De Rode Duivels moest samen met Pedro en Willian het offensieve compartiment bevolken, en deed dat best goed. Helaas voor de Blues kreeg dat geen gevolg. De topper eindigde op een troosteloze 0-0. Alweer puntenverlies dus voor Zuid-Londense club.

Al zag ook de fel geplaagde coach Mourinho dat zijn poulain het goed deed. "Hij speelde zeer goed. Misschien zelf z'n beste partij van het seizoen", klinkt het in de Engelse pers. "Hij werkt hard op training en hij bewees dat hij het nog kan. Ik geloof in hem."

Een opsteker voor Eden Hazard, die de afgelopen maanden nogal verguisd werd in Chelsea en in verband gebracht werd met een transfer. Hij werd soms ook door Mourinho openlijk in twijfel getrokken. Het lijkt dus opnieuw de goede kant uit te gaan met de Rode Duivel.