Premier League-speler volgt Spaans: 'Extra concurrent voor Vermaelen?'

Premier League-speler volgt Spaans: 'Extra concurrent voor Vermaelen?'

29-11-2015 11:01

De Europese voetbaltop lijkt duidelijk gek van Everton-verdediger John Stones. De ploegmaat van Romelu Lukaku en Kevin Mirallas staat nadrukkelijk in de belangstelling van Chelsea, maar de verdediger zou Spaanse les aan het volgen zijn. FC Barcelona lijkt de situatie aandachtig te volgen.

Chelsea deed vorige zomer al twee keer een bod van om en bij de 45 miljoen euro voor de verdediger, maar Everton hapte niet toe. De club uit Liverpool zou het jonge talent voor een hoop meer geld willen verkopen. Maar coach José Mourinho zou het daar niet bij willen laten en zou volgens The Sun Bertrand Traoré in de ruil willen betrekken.

En toch lijkt er nog een andere optie mogelijk voor de 21-jarige Stones. De Engelse verdediger zou Spaanse lessen aan het volgen zijn, wat wel eens op een overstap naar de Primera Division zou kunnen wijzen. De fans van Barcelona hebben al een keer op hem gestemd als speler die ze het liefst zien komen in januari, dus Barcelona zal zijn situatie aandachtig in de gaten houden.