Legia Warschau gunt Club vroeg Sinterklaas cadeau: alles nog mogelijk in groep D

26-11-2015 23:09

Legia Warschau heeft de drie punten thuisgehouden tegen het Deense Midtjylland. Dankzij de zege van de Polen en de nederlaag van Club Brugge, blijft alles mogelijk in de strijd om de tweede plek. Het wordt dus megaspannend tot de laatste speeldag in groep D.

Legia Warschau moest tegen FC Midtjylland hun laatste strohalm op kwalificatie grijpen. De Polen pakten tot nu toe nog maar één punt uit vier wedstrijden en enkel een zes op zes kon nog voor kwalificatie zorgen. Legia kwam tien minuten voor de pauze op voorsprong via Aleksandar Prijovic. Dat was ook de ruststand in het Wojska Polsiego-stadion.

De Denen konden in de tweede helft niet meer herstellen van die achterstand en het bleef 1-0 voor de Polen. Legia Warschau komt dankzij de zege op gelijke hoogte met Club Brugge. Beide ploegen hebben een achterstand van twee punten op nummer twee Midtjylland. Alles is dus nog mogelijk in de strijd om plaats twee. Club heeft absoluut nood aan een driepunter om nog door te gaan naar de volgende ronde van de Europa League.