Officieel: verloren zoon Hamdi Harbaoui keert terug naar Lokeren

Officieel: verloren zoon Hamdi Harbaoui keert terug naar Lokeren

19-10-2015 21:37

Wat de voorbije uren in de lucht hing, is nu officieel bevestigd: Hamdi Harbaoui keert terug naar zijn ex-club Lokeren. De Tunesische spits verbrak eerder zijn contract bij Qatar SC en blijft alleszins zeker tot het eind van dit seizoen. De Waaslanders hopen dat Harbaoui hun scoringsprobleem op korte termijn kan oplossen.

Na drie uiterst succesvolle jaren bij Lokeren - met de topschutterstitel en bekerwinst als kersen op de taart - verliet Hamdi Harbaoui ons land voor het grote geld in Qatar. Daar werd hij al even niet meer betaald, waarop de Tunesiër besloot om zijn contract te verbreken. Zijn ex-club sluit hem maar al te graag opnieuw in de armen. "Ik hoop dat hij snel speelgerechtigd is, want offensief schort er wat bij Lokeren, dat bleek de laatste weken al vaker", zegt sportief directeur Willy Reynders.

Harbaoui legde vandaag al medische testen af en wordt morgen aan de pers voorgesteld. De duur en de inhoud van zijn contract blijven echter geheim. "Maar hij blijft sowieso tot het einde van het seizoen", bevestigt Reynders. Kan Harbaoui Lokeren opnieuw aan het winnen krijgen met enkele welkome doelpunten? Het antwoord volgt allicht snel.