Vossen neemt alle twijfels weg: beslissing over toekomst is gevallen
Genk-spits heeft zijn keuze gemaakt

Vossen neemt alle twijfels weg: beslissing over toekomst is gevallen

03-07-2015 08:42

Jelle Vossen is deze week terug op het trainingsveld van Racing Genk te bewonderen, maar het is maar de vraag of dat lang het geval gaat zijn. Vossen wil namelijk niet in België blijven en gaat kiezen voor een nieuw Engels avontuur.

Volgens Het Laatste Nieuws staat Vossen momenteel heel dicht bij Burnley, en zelf doet hij alles om die transfer in orde te krijgen. Hij heeft zelfs al medische testen afgelegd bij de Engelse tweedeklasser, het gaat dus een stuk verder dan wat vage interesse. De stille hoop van de Genkse supporters was dat Vossen geen ploeg zou vinden, want met 77 goals in 193 wedstrijden voor Genk is hij de prijsschutter die de Limburgers zoeken. Vossen is echter duidelijk nog niet klaar om terug te keren en wil nog eens voor een buitenlands avontuur gaan.

Genk bevestigt dat er onderhandelingen gelopen, maar de deal is volgens hen nog niet rond. Eén ding is echter wel duidelijk: Vossen wil zelf graag gaan, en dan wordt het moeilijk om hem bij Genk te houden. De 26-jarige spits greep met Middlesbrough heel nipt naast een ticket voor de Premier League, dat heeft zijn honger voor die competitie kennelijk nog groter gemaakt.