Anderlecht drukt door: komt ex-Rode Duivel terug in België spelen?
Anderlecht heeft mogelijk oplossing beet

Anderlecht drukt door: komt ex-Rode Duivel terug in België spelen?

30-06-2015 13:19
1

Anderlecht is nog steeds naarstig op zoek naar versterking, maar mogelijk wordt één van de oplossingen hen recht in de schoot geworpen. Guillauime Gillet vindt geen ploeg in de Ligue 1 en overweegt om terug in België te gaan spelen.

Gillet wordt deze week terug gesignaleerd op het trainingsveld, want in Frankrijk vindt hij niet direct een overnemer. Hij speelde dit seizoen op uitleenbasis bij eersteklasser Bastia, maar die club wil zijn aankoopoptie niet lichten. Daarnaast werd hij ook nog genoemd bij Reims en zelfs bij topclub Marseille, maar geen van beide transfers lijken door te gaan. Daardoor wordt een andere optie steeds voor de hand liggender: gewoon bij Anderlecht blijven, want na de zware kritiek op Anthony Vanden Borre en Maxime Colin hebben ze een zekerheid nodig op de rechtsachter.

Gillet heeft wel nog maar één jaar contract bij Anderlecht, maar hij wil deze week praten met coach Besnik Hasi en met het bestuur. De 31-jarige ex-Rode Duivel zegt in ieder geval niet meteen nee tegen een verlengd verblijf, hij zou een mooie gratis aanwinst kunnen zijn voor paars-wit.