Speelt Belgisch goudhaantje volgend seizoen in de Primera Division?
Wordt Musonda volgend seizoen uitgeleend?

Speelt Belgisch goudhaantje volgend seizoen in de Primera Division?

24-05-2015 15:28

Bij Chelsea FC lopen heel wat talenten rond, maar bij de jeugd loopt er één absoluut goudhaantje rond. Charly Musonda Junior is zijn naam. De zoon van ex-Anderlechtspeler Charly Musonda leunt op zijn zeventiende al dicht aan bij het A-elftal.

Maar Chelsea zou de aanvallende middenvelder liever eerst nog ergens wat ervaring laten opdoen. De kans is dan ook groot dat Musonda volgend seizoen zal worden uitgeleend. Het is al langer geweten dat zowel AS Monaco als Olympique Marseille verregaande interesse hebben om de jonge Belg tijdelijk over te nemen, maar nu zou er een andere kaper op de kust zijn verschenen.

Het Spaanse Valencia zou namelijk ook graag Musonda inlijven. Valencia verzekerde zich op de laatste speeldag in de Primera Division van Champions League-voetbal, wat voor Musonda een goede leerschool zou kunnen zijn. De vraag is echter of Chelsea de middenvelder wel zo makkelijk zal laten gaan, naar verluidt zullen geïnteresseerde clubs aardig in het buidelzakje moeten tasten, ook al gaat het slechts om een uitleenbeurt.