Belg is niet onder de indruk van MSN: Ook maar gewone jongens
Vermaelen mag bij FC Barcelona meetrainen met de wereldtop

Belg is niet onder de indruk van MSN: "Ook maar gewone jongens"

24-05-2015 08:07

Het moet een jongensdroom zijn van iedere voetballer, spelen met de absolute wereldtop. Een simpele jongen uit Kapellen is er zaterdag in geslaagd om samen in het team te staan met Lionel Messi en Neymar. De Zuid-Amerikaanse sterspelers moesten hun vertrouwen leggen in de defensieve kunsten van Thomas Vermaelen. En de Belgische international heeft zijn vuurdoop goed doorstaan.

De eerste minuten van Vermaelen in Camp Nou zijn een feit. Uiteraard stond er na de wedstrijd een grote glimlach op het gezicht van Vermaelen. "Ik heb vooral genoten van de wedstrijd. Ik heb er heel lang op moeten wachten, maar ik ben blij dat ik na een zwaar seizoen toch nog de kans krijg om een wedstrijd mee te pikken. Ik heb de laatste weken met de groep getraind en ik had een goed gevoel. Het ging dag per dag beter. Vandaag was het moment om mijn debuut te maken en daar ben ik heel tevreden mee", aldus een opgewekte Vermaelen aan Sporza.

Spelen met wereldsterren als Neymar, Messi en Suarez moet een droom zijn voor iedere voetballer, maar Vermaelen is toch niet zo onder de indruk. "Het zijn ook maar gewone jongens, maar het is geweldig om met hen te trainen. Ik leer veel van hen. Dat kan me alleen maar helpen. Ik moet uiteindelijk dit seizoen zo snel mogelijk vergeten. Maar ik kan het nu toch met een goed gevoel afsluiten."