Goudhaantje stelt paars-witte fans gerust: Ik speel hier volgend seizoen nog
Topclubs zullen stevig mogen bieden

Goudhaantje stelt paars-witte fans gerust: "Ik speel hier volgend seizoen nog"

22-05-2015 08:27

Een verrassing was het eigenlijk helemaal niet, maar toch glunderde hij nadat hij de prijs van Belofte Van Het Jaar ontving. Youri Tielemans voelt zich momenteel goed in zijn vel, en in Het Nieuwsblad onthult de 18-jarige middenvelder dat een transfer momenteel het laatste van zijn zorgen is.

Er verschijnt elke dag wel iets over in de pers: waar kan Tielemans eigenlijk allemaal naartoe. Veel topclubs volgen hem, maar ze zullen nog even moeten wachten. "Nee, ik wil niet vertrekken. Anderlecht is mijn thuis en ik ben heel tevreden met mijn vijfjarig contract. Ik loop hier al rond sinds mijn vijfde en zal hier volgend seizoen nog voetballen", probeert hij de geruchtenmolen te stoppen.

Wat maakt paars-wit voor hem zo bijzonder? "Deze ploeg trekt de kaart van de jeugd, en net daarom hangt hier zo'n unieke sfeer in de kleedkamer. Ik zal pas vertrekken als ik daar honderd procent klaar voor ben", stelt hij de fans gerust. "Zelfs als Dortmund of Atletico aanklopt. Ik heb ook nog andere dromen, zoals met Anderlecht overwinteren in de Champions League of Rode Duivel worden. Dat laatste is wel moeilijk met al die concurrentie".