Leegloop dreigt bij Lokeren: sterkhouders denken aan een vertrek
Sterkhouders Lokeren denken aan vertrekken

Leegloop dreigt bij Lokeren: sterkhouders denken aan een vertrek

06-05-2015 21:24

Sporting Lokeren lijkt volgend seizoen heel wat nieuwe spelers in te gaan moeten passen. Hans Vanaken en Giorgos Galitsios staan al op het punt te vertrekken. Zij dreigen echter niet de enige spelers te zijn die Daknam zullen verlaten.

Volgens Sport/Voetbalmagazine is het namelijk goed mogelijk dat ook Koen Persoons volgend seizoen geen deel meer uitmaakt van Lokeren. De middenvelder heeft nog een contract tot medio 2016, maar de club sprak nog niet over een contractverlenging. Hij zou wel eens andere oorden kunnen opzoeken.

De club moet ook vrezen voor een vertrek van Nil De Pauw. De flankaanvaller liet eerder in het seizoen al blijken dat hij wel klaar is voor een nieuw avontuur. Of hij daarmee het buitenland bedoelt of een topclub in België, is nog niet duidelijk.

Lokeren neemt alvast zeker afscheid van Jordan Remacle. De flankaanvaller is uit de gratie gevallen bij de tricolores en werd zelfs al naar de B-kern verwezen. Ook Ayanda Patosi, die onder belangstelling staat van verschillende clubs, staat op het punt om te vertrekken.