Ondanks alle geruchten: De spelers staan nog steeds achter de trainer
Jonge verdediger is nog ambitieus

Ondanks alle geruchten: "De spelers staan nog steeds achter de trainer"

27-04-2015 22:15

Er valt altijd iets te beleven bij KV Oostende. Het ene moment lijkt de kustploeg in diepe crisis te verkeren, het andere moment doen ze nog volop mee voor winst in Play-off 2. Wat zal het worden?

Als het van Jordan Lukaku afhangt, de laatste optie. In Het Nieuwsblad uit de linksachter zijn ambities. "We hebben ons ook in deze competitie herpakt. Plots ziet het er terug goed uit. Als Westerlo tegen Lokeren een punt pakt, of misschien zelfs wint, dan is alles opnieuw mogelijk. Wij spelen zelf onze laatste thuiswedstrijd en zijn daardoor al voldoende gemotiveerd om een mooi resultaat neer te zetten. We gaan er gewoon voor. Daarna zien we wel wat er gebeurt."

Ook de verwikkelingen rond coach Fred Vanderbiest behoren schijnbaar tot het verleden. "De stemming zit er alvast weer helemaal in. We hebben het wel even moeilijk gehad. Ook met de speculaties rond de trainer, de technische staf en de toekomst van de club. Er is geen gesprek geweest tussen het bestuur en de spelers, maar wij blijven gewoon werken. De spelers staan nog steeds achter de trainer. Dat hebben we laten zien door twee keer te winnen', aldus Lukaku.