Real Madrid meldt zich op het Brugse secretariaat: Ik zie een transfer wel zitten
Vazquez kreeg een fax van Real Madrid

Real Madrid meldt zich op het Brugse secretariaat: "Ik zie een transfer wel zitten"

18-04-2015 10:56

De prestaties van Club Brugge mogen gezien worden. Niet alleen zijn de Bruggelingen de grootste titelfavoriet, maar ook in de Europa League draait het allemaal wel lekker. Dat komt onder meer door een uitstekende Victor Vazquez. De Spanjaard tilt Blauw-Zwart naar een hoger niveau.

De prestaties van Vazquez gaan niet onopgemerkt voorbij in Spanje. Het jeugdproduct van FC Barcelona kreeg een fax opgestuurd van Real Madrid. De middenvelder wist niet wat hem overkwam. "Ik was zelf ook verrast. Ik weet niet waarom Real Madrid me zo’n fax stuurde en Barcelona niet. Misschien hebben ze ergens gelezen dat ik geblesseerd was. Ik ben er hen heel dankbaar voor en heb alleen maar meer respect voor Real gekregen."

Vazquez voetbalde tussen 2006 en 2011 bij FC Barcelona. Een overgang naar de Spaanse hoofdstad zou hem niet meteen in dank afgenomen worden door de Catalanen, maar dat deert Vazquez niet. "Ik zie een transfer naar Madrid wel zitten. Ik ben dan wel een ex-speler van Barça, na vier jaar Club Brugge zou ik het niet echt als verraad zien. Maar alle gekheid op een stokje, ik besef wel dat het nooit zal gebeuren. Real Madrid is een andere wereld", bekent de Spanjaard in Het Nieuwsblad.