Genk loenst ook naar Brugge voor hulp: We rekenen erop dat Club zijn werk doet
Als het beter doet dan Charleroi bij Club, trekt Genk volgende week in pole-positie naar Luik

Genk loenst ook naar Brugge voor hulp: "We rekenen erop dat Club zijn werk doet"

06-03-2015 20:06

KV Kortrijk, Sporting Charleroi en Racing Genk. Twee revelaties, een teleurstellende topploeg. Voor een van de drie wordt play-off I het verhaal van net niet. Bij het financieel onzekere Genk durven ze nog niet aan de ultieme ontgoocheling denken.

Eeuwige soldaat Pierre Denier werd door Stadion voor de camera gehaald om zijn kijk op de laatste twee speeldagen te geven. "We doen met drie ploegen mee om die éne plaats." Het is niet duidelijk of Denier zich vergiste, of als hij Kortrijk als een certitude ziet en nog uitgaat van een driestrijd met Charleroi en het bijna kansloze Lokeren. "We moeten in de eerste plaats naar onszelf kijken en de drie punten pakken. Met een 4 op 6 zouden we er moeten komen."

"We rekenen erop dat Club Brugge zijn werk doet tegen Charleroi maar we hebben er niet met de spelers over gepraat. Onze focus ligt op onze wedstrijd tegen Zulte Waregem. Play-off I is toch wel een must voor een ploeg als Genk. Normaal gezien zouden we niet uit de top zes mogen vallen. Maar daar wil ik nu nog niet aan denken. Het zou alleszins een teleurstelling zijn."