Tijden veranderen niet: 50 jaar geleden klaagden we ook al over de scheids
Reactie na Dinamo Moskou - Anderlecht

Tijden veranderen niet: "50 jaar geleden klaagden we ook al over de scheids"

28-02-2015 15:35

Jan Mulder zit nooit verlegen om zijn eigenwijze mening met de wereld te delen. Over de nederlaag van Anderlecht tegen Dinamo Moskou heeft de Nederlandse ex-voetballer en analist zo zijn eigen mening.

Terwijl iedereen zijn mond vol had over de onterechte penalty stelt Mulder dat Anderlecht de nederlaag alleen maar aan zichzelf te wijten heeft. "Anderlecht verloor niet door de arbiter. Het had in het Astridpark beter de kansen moeten benutten. Dan zie je zo'n fout van de scheidsrechter door de vingers. 50 jaar geleden klaagden we ook al zo over de slechte behandeling van de scheids. Maar Proto deed het in Moskou niet best en de aanvallers gaven niet thuis. Er is altijd wat op alles en nog wat aan te merken, het liefst de arbitrage", is Mulder in Het Nieuwsblad hard voor zijn ex-club.

Maar tegelijkertijd doet de Fries ook een opmerkelijk voorstel. "Waarom geen recht op drie keer per helft een Hawk-Eye zoals in het tennis?", vraagt de analist zich af. Dat is eerlijk ten opzichte van de teams en extra entertainment voor het publiek." Misschien een ideetje voor de mannen Extra Time om hier eens over te discussiëren?