OFFICIEEL: Oostende neemt afscheid van tweede doelman, maar heeft al vervanger
Oostende heeft er een nieuwe doelman bij

OFFICIEEL: Oostende neemt afscheid van tweede doelman, maar heeft al vervanger

02-02-2015 11:50

KV Oostende heeft maandag afscheid genomen van doelman Jeremy Dumesnil. De tweede doelman van de kustploeg maakt de overstap naar Moeskroen-Péruwelz. Oostende trok ook al een opvolger aan.

"Doelman Jeremy Dumesnil vertrekt met onmiddellijke ingang naar Mouscron-Péruwelz. Na blessures van twee doelmannen zocht de Henegouwse club nog een keeper en die hebben ze met Dumesnil nu gevonden. De Fransman, die op het einde van het seizoen zijn contract zag aflopen, verving onlangs nog de afwezige Didier Ovono in de wedstrijden tegen Kortrijk en Gent. KVO wenst Dumesnil veel succes toe bij zijn nieuwe club", klinkt het op de webstek van de kustploeg.


"Terzelfdertijd kunnen we echter ook melden dat KVO met het oog op volgend seizoen al een vervanger aantrok. Wouter Biebauw vervoegt volgend seizoen de Oostendse rangen en tekent een contract van twee seizoenen plus een optie op een bijkomend seizoen. De 30-jarige West-Vlaming was lange tijd doelman bij SV Roeselare, waar hij nog samen speelde met trainer Fred Vanderbiest, en is al sinds 2008 actief bij KV Mechelen, waar hij dit seizoen titularis is."