MPH wil dat zijn spelerskern tot het uiterste gaat: Wie verslapt, gaat eruit
Club staat weer autoritair aan de leiding van de JPL

MPH wil dat zijn spelerskern tot het uiterste gaat: "Wie verslapt, gaat eruit"

25-01-2015 23:00

Club Brugge heeft een uitstekende zaak gedaan in de strijd om de landstitel. Blauw-Zwart haalde het met 0-3 van Cercle en staat daardoor weer vijf punten voor op RSC Anderlecht.

Michel Preud'homme blikte op de officiële webstek van Club Brugge terug op de wedstrijd. "Ik vind dat we een goede eerste helft hebben gespeeld. We kregen redelijk wat kansen om de wedstrijd al in de eerste helft te beslissen. Toch was ook Cercle af en toe gevaarlijk in de omschakeling. Dat kwam omdat de linies te ver uit elkaar stonden. Het bleef daardoor spannend, want je weet dat het dan bij een tegengoal een andere wedstrijd wordt."

"Het is nu vooral belangrijk om deze lijn door te trekken en de concentratie en werkkracht te behouden", gaat Preud'homme verder. "Als we een stap minder zetten, dan krijgen we immers problemen. Bovendien is er nog niets beslist. Er zijn nog veel wedstrijden en we zullen nog veel moeilijke momenten beleven. Maar we moeten vooral rustig blijven. Eens gelijk spelen is geen ramp. Ik zal in elk geval geen verslapping toelaten. Wie verslapt, gaat eruit."