'Atlético-terugkeer aanstaande voor Torres, Milan stelt ruilovereenkomst voor'
Spaanse club hoopt op rentree van de spits

'Atlético-terugkeer aanstaande voor Torres, Milan stelt ruilovereenkomst voor'

22-12-2014 20:37

AC Milan is van plan om Fernando Torres al na één seizoenshelft van de hand te doen. De Italianen zijn ontevreden over de inbreng van de spits, die voor twee seizoenen is gehuurd van Chelsea, en zou inmiddels op weg zijn naar Atlético Madrid.

Torres verruilde Liverpool vier jaar geleden voor Chelsea, maar imponeerde niet op Stamford Bridge en werd afgelopen zomer ondergebracht in Milaan. Coach Filippo Inzaghi liet de voorbije maanden meerdere malen weten te rekenen op een succesverhaal. Inmiddels lijkt die hoop echter te zijn verdwenen, de club zou zijn teleurstellende spel naar verluidt spuugzat zijn.

Aangezien Chelsea-manager José Mourinho geen plaats heeft voor de Spanjaard, zoekt AC Milan naar een alternatief. Die oplossing lijkt de club te hebben gevonden in Atlético Madrid. De aanvaller brak ooit door in het Madrileense tenue en zou voor een winterse hereniging staan. Als ruilmiddel zou Alessio Cerci in beeld zijn, zo meldt The Guardian.

Atlético gaat op korte termijn onderhandelen met de betrokken partijen. Zijn salaris zou nog wel een potentieel obstakel zijn.