Club zonder Vazquez: Genoeg mensen die op die positie uit de voeten kunnen
Michel Preud'homme kan het ook zonder zijn Spaanse spelmaker

Club zonder Vazquez: "Genoeg mensen die op die positie uit de voeten kunnen"

19-12-2014 17:35

Zondag zal Club-coach Michel Preud'homme het zonder zijn spelmaker en man-in-vorm Victor Vazquez moeten zien te rooien tegen Racing Genk. Maar Preud'homme zaait geen onnodige paniek. "Gelukkig hangt ons spel niet af van één speler." 

In de bekerwedstrijd van woensdag verloor Club Brugge zijn spelmaker Victor Vazquez met een blessure. De Catalaan zal zeker een maand aan de kant blijven. "Gelukkig hangt ons spel niet af van één speler, dat zou ook te gemakkelijk zijn voor onze tegenstanders", zei Preud'homme op de persconferentie. "Nee, we hebben genoeg mensen die op die positie uit de voeten kunnen. Refaelov leunt met zijn techniek het dichtste aan bij het profiel van Vazquez maar ook Gedoz, Storm en zelfs Menegazzo kunnen hier spelen maar dan moeten we wel onze speelstijl wat aanpassen."

Over de wedstrijd zelf is de ex-doelman nuchter. Hij wil een geconcentreerde ploeg zien, tot het einde. "Ik verwacht een gesloten partij. Genk scoort nooit veel en vaak ook in de slotfase, na minuut zeventig."