Napoli ziet in Balotelli een 'geweldige speler': Maar het is onmogelijk
"Ik wens Mario Balotelli het allerbeste met zijn Engelse avontuur"

Napoli ziet in Balotelli een 'geweldige speler': "Maar het is onmogelijk"

30-10-2014 09:32
5

Napoli werd afgelopen week in verband gebracht met belangstelling voor Mario Balotelli. De Italiaanse ploeg zou Balotelli een ontsnappingsroute aan willen bieden na zijn slechte start bij Liverpool. Volgens sportief directeur Riccardo Brigon is de komst van de Italiaanse aanvaller echter niet realistisch.

Balotelli heeft al de nodige kritiek gekregen sinds zijn zomerse overstap van AC Milan naar Liverpool. De moeizame start zorgt voor geruchten over een transfer. Napoli zou de uitkomst willen bieden. "Dat zeggen ze in Spanje, Engeland en Italië, maar ik denk niet dat het mogelijk is", aldus Bigon tegenover Mediaset Premium.

"Niets wat er gezegd is hierover is waar", vervolgt Bigon zijn verhaal. "Het is een feit dat Mario Balotelli een geweldige speler is. Maar hij is pas net gekocht door Liverpool, een club die echt geloof in hem heeft. Ik wens Mario Balotelli het allerbeste tijdens zijn Engels avontuur."

De 24-jarige Balotelli tekende afgelopen zomer een contract tot de zomer van 2018 bij Liverpool, zijn tweede club in Engeland. Eerder was hij actief voor Manchester City. In Italië was hij actief voor Internazionale en AC Milan. In twaalf wedstrijden voor Liverpool, verdeeld over de Premier League, Champions League en League Cup, kwam Balotelli tot twee treffers.