Brugse held houdt serieuze kater over aan laat doelpunt met gebroken neus
Victor Vazquez moest het veld nog verlaten na een duel met Steve De Ridder

Brugse held houdt serieuze kater over aan laat doelpunt met gebroken neus

24-10-2014 07:32

Club Brugge - Kopenhagen kende donderdag een zinderend slot. Nadat het 89 minuten 0-0 bleef, brak eerst Amartey de ban voor Kopenhagen met de onverdiende 0-1. Drie minuten later in blessuretijd lukte Victor Vazquez  een enig mooi doelpunt voor de 1-1. Ongeschonden kwam de Spanjaard niet uit het duel. Na een contact met Steve De Ridder moest Vazquez het veld verlaten. Speler en Club Brugge kennen nu het verdict: gebroken neus, melden verschillende media.

Belg bij de Denen Steve De Ridder smeet zijn arm op het einde van de wedstrijd in een duel nog vol in het gezicht van Vazquez. Dat kwam hard aan en de Catalaan moest naar de kant. "In dat duel heeft hij een gebroken neus opgelopen", zei coach Michel Preud'homme achteraf. "De breuk is trouwens een beetje verschoven. Daardoor is een operatie noodzakelijk. Vrijdag weten we meer na een nieuw onderzoek."

Boosdoener en Belg Steve De Ridder viel uit de lucht na de wedstrijd: "Heb ik Vazquez zijn neus gebroken? Dat wist ik niet. In dat geval moet ik me nog even gaan verontschuldigen, maar het was zeker niet met opzet", zei een verraste Steve De Ridder voor de camera van Sporza.