'Ontketend Real dendert door en wil Falcao deze zomer nog hebben'
Madrilenen zouden Colombiaan eerst willen huren en dan kopen

'Ontketend Real dendert door en wil Falcao deze zomer nog hebben'

26-07-2014 12:57
7

Ondanks het aantrekken van onder meer James Rodriguez zou Real Madrid nog niet uitgewinkeld zijn. De Madrileense grootmacht zou zijn pijlen nu hebben gericht op Radamel Falcao, die komend seizoen eerst op huurbasis zou moeten overkomen van AS Monaco.

Volgens het Spaanse AS is Real bereid om Monaco een huursom van 12,5 miljoen euro te betalen om de Colombiaanse spits tijdelijk over te nemen. Daarna zou de Spaanse topclub een optie tot koop willen bedingen en Falcao voor liefst 33 miljoen euro vastleggen. De aanvaller hoeft zich daarbij geen zorgen te maken over zijn portemonnee, want de international kan in Madrid veertien miljoen euro per seizoen gaan verdienen.

Falcao is op dit moment in de Verenigde Staten, waar hij zich met Monaco voorbereidt op het nieuwe seizoen. Volgens AS kan de spits echter deze week nog naar Madrid vliegen om de medische keuring te ondergaan. Mocht Real er uiteindelijk niet in slagen om Falcao bij Monaco los te weken, dan zou de club zich gaan richten op Romelu Lukaku. De Belgische spits staat momenteel onder contract bij Chelsea.