Vanaken tevreden na Club Brugge-Genk: “Ik ben bijzonder blij voor hem”

Vanaken tevreden na Club Brugge-Genk: “Ik ben bijzonder blij voor hem”

25 april - 17:14
6

Hans Vanaken was verheugd over de overtuigende zege van Club Brugge tegen KRC Genk. Vanaken speelde een puike wedstrijd en was zelf ook betrokken bij het tweede doelpunt. De middenvelder van Club Brugge sprak met het mediateam

"Deze zege doet enorm veel deugd, want de eindscore is het resultaat van een goeie match," merkte Vanaken op, terwijl hij terugkeek op een bijna perfecte avond. Hij benadrukte het belang van vroeg scoren, vooral tegen een sterke tegenstander als Genk, en prees de inzet van zijn teamgenoten.

Vanaken was bijzonder verheugd voor Michal Skoras, die zijn assist knap in doel verlengde. "Ik ben bijzonder blij voor hem, want sinds de start van de play-offs is hij reeds bij vijf doelpunten betrokken," deelde Vanaken zijn waardering. 

Hij wees op Skoras' talent en inzet, en hoe hij zijn speelkansen met beide handen grijpt. "Een beetje een gelijklopend verhaal zoals met Thiago, die ook heel hard voor de ploeg werkt en vandaag gelukkig ook zijn doelpunt kan meepikken," voegde hij eraan toe, terwijl hij het teamwork en de toewijding binnen het team benadrukte.

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)