Club Brugge-fans in Thessaloniki: “Zonder twijfel kies ik voor finale”

Club Brugge-fans in Thessaloniki: “Zonder twijfel kies ik voor finale”

18 april - 18:02
3

Met de spanning van de UEFA Conference League-kwartfinale tegen PAOK Saloniki in de lucht, delen twee Club Brugge-fans hun opvattingen over de prioriteiten van de club. Ze gaan onder de Griekse zon in gesprek met een reporter van RTBF.

Een Europese finale of de titel? Voor Yannick Jaeger is de keuze duidelijk. "Zonder twijfel zou ik voor de Conference League-finale gaan. Het is zo historisch." Hij benadrukt de emotie en de ervaring die gepaard gaan met Europese wedstrijden, die voor hem hoogtepunten zijn geweest in zijn steun voor de club. 

Zijn reislust voor deze wedstrijden kost hem veel, maar hij is vastberaden om zijn club te blijven steunen, zelfs als het zijn vrouw soms niet bevalt. Baptiste Georlette sluit zich hierbij aan en benadrukt het belang van de Europese campagne als hoofddoelstelling van het seizoen.

"Het competitieseizoen was te wisselvallig," merkt hij op, "dus ik zeg waarom niet allebei." Hij erkent echter ook dat elke wedstrijd belangrijk is en dat de dynamiek snel kan veranderen. Hoewel de hoop op een nationale titel nog steeds leeft, beseffen de fans dat de Europese campagne een uitdaging kan zijn.

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.