Ik heb in al die jaren bij Beerschot de prins welgeteld één keer gezien

"Ik heb in al die jaren bij Beerschot de prins welgeteld één keer gezien"

18 april - 13:16
1

Tom Pietermaat keert vrijdag met Patro terug naar 'zijn' Beerschot. De Ratten zijn al kampioen, maar Pietermaat hoopt vooral dat eigenaar United World blijft investeren in de kern. 

"Ik hoop dat ze bij United World beseffen dat het voorbije seizoen een stunt was", geeft Pietermaat aan bij Het Belang Van Limburg. "Iedereen heeft ver boven de verwachtingen gepresteerd. Een fenomenale prestatie. Dat gaan ze met deze kern nooit kunnen herhalen in 1A. Net als iedereen wacht ik op duidelijke communicatie vanuit Saudi-Arabië."

Dat is wel vaker een struikelblok bij Beerschot. "Ik heb in al die jaren bij Beerschot de prins welgeteld één keer gezien. Dat was op training om een penalty te trappen. Sorry, maar dat kan toch niet? Het is nu of nooit: ofwel moeten ze hun strategie veranderen ofwel de club verkopen. Zo simpel is het. De supporters, spelers en medewerkers van Beerschot verdienen duidelijkheid."

Beerschot en Patro trappen vrijdagavond om 20u. Alle wedstrijden worden op deze speeldag gelijktijdig gespeeld.

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.