Ik heb gehuild als een baby toen ik moest vertrekken bij KRC Genk

"Ik heb gehuild als een baby toen ik moest vertrekken bij KRC Genk"

18 april - 12:16

Ook Goran Ljubojevic (40) kijkt uit naar de wedstrijd KRC Genk - Anderlecht. De spits was een publiekslieveling bij de Limburgers, maar door blessures kon hij nooit écht doorbreken. 

Ljubojevic scoorde twee keer in de legendarische 1-4 zege op Anderlecht. "Twee goals in een kwartier tijd", geeft hij aan bij Het Nieuwsblad. "Een geweldig gevoel. Anderlecht lag mij wel, want later dat seizoen heb ik nog eens gescoord tegen hen. Helaas speelden we toen slechts gelijk. Als we hadden gewonnen, denk ik dat wij de titel hadden gepakt. Nu eindigden we tweede na... Anderlecht."

Ljubojevic sukkelde daarna heel vaak met de knie. Hij bleef uiteindelijk steken op 44 wedstrijden voor KRC Genk. "Toen mijn contract werd ontbonden, heb ik gehuild als een baby. Die tijd in Genk was de beste van mijn leven. Het is makkelijk om mijn carrière samen te vatten: ik heb veel pech gehad. Ik had talent en iedereen, ook ik, had er meer van verwacht. Maar dat is het leven."

Zaterdag trapt KRC Genk om 20u45 af tegen Anderlecht. 

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.