''Guardiola had Doku van mij ook tien minuten eerder mogen brengen''

''Guardiola had Doku van mij ook tien minuten eerder mogen brengen''

18 april - 11:10
8

Voor Manchester City zit het Champions League-seizoen erop. De ploeg van Kevin De Bruyne en Jeremy Doku verloor van Real Madrid na strafschoppen. Marc Degryse had kritiek op Manchester City-trainer Pep Guardiola.

Doku viel in tijdens de kwartfinale tegen Real Madrid. ''Guardiola had hem van mij ook tien minuten eerder mogen brengen'', vertelde Degryse in de VTM 2-studio.

Het verschil was meteen merkbaar. ''Hij kwam in minuut 72 en zorgde bijna iedere keer voor gevaar. Ofwel werd z’n poging afgeblokt door Carvajal, die wel sterk verdedigde'', zei Degryse.

De Rode Duivel zorgde duidelijk voor meer dreiging. ''Doku zette élke actie op en met zijn versnelling was hij bijna niet af te stoppen. Tenzij met een overtreding. Ook bij die grote kans die De Bruyne miste was hij betrokken'', aldus Degryse.

Doku kwam tijdens zeven Champions League-wedstrijden in actie dit seizoen. Daarin wist de aanvaller één keer te scoren en één assist te geven.

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.