Clement ziet Celtic verder uitlopen: “Ik weet dat er emoties spelen na de match”

Clement ziet Celtic verder uitlopen: “Ik weet dat er emoties spelen na de match”

18 april - 09:54 Laatste update: 09:57
7

Philippe Clement, de hoofdtrainer van Rangers, morste opnieuw punten in Schotland. Op bezoek bij Dundee werd er met 0-0 gelijkgespeeld en dit leverde Rangers zelfs een fluitconcert op van de meegereisde fans. Door het gelijkspel is het gat met koploper Celtic gegroeid naar acht punten. Clement blijft hoop houden in de titel.

Het is een groot verschil voor Clement en Rangers met drie weken geleden. Destijds stond Rangers aan kop van de Scottish Premiership met drie punten meer dan de eeuwige rivaal Celtic.

Clement vertelt dat hij nog steeds in de titel van Rangers gelooft. “In oktober was ik misschien de enige persoon in Glasgow die geloofde in de titel en dat doe ik nu nog steeds. Ik heb dit gehele seizoen gezien tot wat mijn groep in staat is. Ze kunnen dat niveau weer halen. Als we vijf keer winnen, geloof ik dat we heel dicht bij de titel zullen zijn”, geeft Clement aan bij Sky Sports Scotland.

Clement geeft aan dat zijn manschappen er alles voor over hebben bij Rangers. “Het team geeft alles, maar de fans moeten achter hen blijven staan. We winnen samen en we verliezen punten samen. Ik weet dat er emoties spelen vlak na de match, maar het is super belangrijk dat we samen blijven”, besluit de hoofdtrainer van Rangers.