‘Antwerp ontkent staking koks, zijn supporters en kunnen verdragen uit liefde voor club’

‘Antwerp ontkent staking koks, zijn supporters en kunnen verdragen uit liefde voor club’

18 april - 07:01
20

Royal Antwerp FC heeft de uitlatingen van Sam Kerkhofs in de voetbalpodcast 90 minutes staalhard ontkend, schrijft Het Nieuwsblad. Kerkhofs gaf aan dat de koks niet betaald werden en daarom even stopten met werken. Ook zei Kerkhofs dat er achter de schermen veel niet goed. Er is navraag gedaan naar de uitingen van Kerkhofs en geconstateerd dat de geruchten zijn opgevangen in supporterskringen.

De cashflowproblemen van Antwerp zijn nooit ontkend. CEO Sven Jaecques zei hier eerder het volgende over. “Kort samengevat komt het hierop neer: de datum van de betalingen komt niet altijd overeen met de datum waarop we geld op de rekening gestort krijgen. Dat zorgt dan voor wat vertragingen. Maar tot op heden werd iedereen elk seizoen correct uitbetaald. En dat zal in de toekomst niet anders zijn”, gaf Jaecques aan.

Het Nieuwsblad geeft verder aan dat de koks van Antwerp ook supporter zijn van de club en best wat kunnen verdragen uit liefde voor de club. Uiteindelijk heeft er nog nooit iemand The Great Old gedagvaard omwille van achterstallige betalingen. Er wordt verwacht dat Antwerp maandag in eerste zit haar proflicentie zal krijgen. Antwerp heeft ook nog de 20 miljoen euro te goed van deelname aan de Champions League groepsfase.