Kan Club Brugge kampioen worden?: “Ze mogen blij zijn als ze tweede worden”

Kan Club Brugge kampioen worden?: “Ze mogen blij zijn als ze tweede worden”

17 april - 18:37
5

Club Brugge lijkt wel herrezen. De ploeg van Nicky Hayen maakt plots opnieuw aanspraak op de titel. In "Complètement Foot" werd het voorspellingsspel gespeeld met David Houdret en zijn analisten Nordin Jbari, Christine Schréder en Pieter-Jan Calcoen. De grote vraag was: kan Club Brugge kampioen worden? 

Voor Nordin Jbari en Christine Schréder is het antwoord ja, maar Pieter-Jan Calcoen van Het Nieuwsblad heeft zo zijn twijfels. “Ik denk dat Club Brugge de kwaliteit heeft om een enorme reeks overwinningen te boeken in deze play-offs”, klinkt het, geciteerd door RTBF. “Als ze dat kunnen, denk ik dat ze dicht bij de titel zullen zijn."

Calcoen erkent echter dat de tijd tegen Club Brugge kan werken, gezien hun vijf punten achterstand op Anderlecht: "Maar om eerlijk te zijn, ben ik er niet zeker van dat ze volgende week op de Union zullen winnen. Na zo'n zwak seizoen mogen ze al heel blij zijn als ze tweede worden." 

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.