Hayen over penaltynemer van Club Brugge in PAOK: “Morgen wel duidelijk”

Hayen over penaltynemer van Club Brugge in PAOK: “Morgen wel duidelijk”

17 april - 18:16
3

Club Brugge-coach Nicky Hayen sprak op woensdag met de pers. Met de terugwedstrijd van de kwartfinale in de UEFA Conference League tegen PAOK, kwam de vraag wie morgen verantwoordelijk zal zijn voor de penalty's tijdens de wedstrijd. 

Club Brugge morste in de heenwedstrijd met de kansen en liet het na om al met een half been in de halve finale van de Conference League te staan. Igor Thiago (nu trouwens geschorst) nam toen een penalty, maar miste die. Coach Hayen gaf geen concrete richting over wie de penalty's nu zal nemen.

"Het zal morgen wel duidelijk worden wie de penalty's zal nemen", antwoordde Hayen op de vraag van de journalisten. Hij voegde eraan toe: "We hebben niet specifiek getraind op het nemen van penalty's”, getuigt de coa ch, geciteerd door HLN.

“Het extra oefenen kan extra druk leggen op de spelers, en dat is niet nodig. We hebben voldoende spelers in het team die de taak aankunnen. Ik heb vertrouwen in hen”, besluit Hayen op de persconferentie van woensdag.

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.