'STVV-trainer Fink op het lijstje van topclubs Jupiler Pro League'

'STVV-trainer Fink op het lijstje van topclubs Jupiler Pro League'

17 april - 17:15 Laatste update: 17:24

Thorsten Fink is volledig gefocust op de Europe Play-Offs met STVV. Ondertussen zou de Duitser op het lijstje van Belgische topclubs staan. Fink heeft gereageerd op een mogelijke transfer.

Bij KAA Gent loopt het contract van Hein Vanhaezebrouck af, en bij Club Brugge is de situatie rond de T1-positie eveneens onzeker. Ook bij Royal Antwerp FC en KRC Genk bestaan er twijfels, volgens Het Belang van Limburg.

De entourage van Fink houdt de lippen stijf op elkaar, maar Fink zelf heeft toch iets onthuld over zijn toekomst. ''De kans bestaat dat hij vertrekt als er een goeie aanbieding komt'', vertelde Fink bij TVL Sportcafé.

Een journalist stelde enkele weken geleden het cv van Fink ter discussie, met de eisen van topclubs in gedachten. ''Kén je mijn cv? Bestudeer het maar eens goed, zou ik zeggen'', reageerde Fink toen.

Fink is sinds de zomer van 2023 onder contract bij STVV. Met STVV eindigde Fink op de negende plaats in de reguliere Jupiler Pro League.

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.