Gerucht: 'Juventus zet Nonge op transferlijst, Antwerp denkt aan middenvelder'

Gerucht: 'Juventus zet Nonge op transferlijst, Antwerp denkt aan middenvelder'

28 maart - 20:56
2

Voor Joseph Nonge kom het Juventus-verhaal mogelijk al ten einde. De jonge middenvelder mocht dit seizoen nog debuteren voor de Italiaanse club, maar kan nu vertrekken.

Met dat gerucht komt de fervente X-er Sacha Tavolieri naar buiten. De achttienjarige Nonge debuteerde dit seizoen voor Juve en speelde in totaal vier partijen voor de Italiaanse club. Dat bleek echter niet genoeg om de club ook te overtuigen. Juventus heeft naar verluidt dan ook besloten om (tijdelijk) afscheid te nemen van Nonge. Het denkt aan een uitleenbeurt met optie tot koop.

De Belgische jeugdinternational kan naar verluidt ook terugkeren naar ons land. Royal Antwerp FC heeft al geinformeerd naar zijn voorwaarden en denkt eraan om Nonge terug naar ons land te halen. Zo kan er na drie jaar al een einde komen aan het eerste buitenlandse avontuur van Nonge.

De middenvelder verliet in 2021 jeugdclub RSC Anderlecht voor Juventus, waar hij nog een contract tot medio 2026 heeft. Hij speelde uiteindelijk voornamelijk voor de U19 en B-ploeg van Juventus en speelde in totaal vier keer voor de A-ploeg.

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.