Raman haalt flink uit naar Anderlecht: “De manier waarop was niet oké”

Raman haalt flink uit naar Anderlecht: “De manier waarop was niet oké”

28 maart - 08:46 Laatste update: 09:39
26

Benito Raman maakt nu het mooie weer bij het Turkse Samsunspor na zijn vertrek bij RSC Anderlecht. Tegenover Het Nieuwsblad haalde de aanvaller flink uit naar paars-wit.

Raman werd naar eigen zeggen buitengewerkt bij Anderlecht. “Het was al van vorige zomer duidelijk dat ik bij Anderlecht niet meer gewenst was. Het bestuur stelde toen al alles in het werk om me naar een nieuwe club te pushen. Er werd mij gezegd: Als je blijft, kunnen we niet garanderen dat je nog veel in de selectie zult zitten.”

Raman kon naar STVV, maar wilde niet inleveren. “Oké, er was toen een kans om bij STVV te tekenen, maar dan moest ik veel geld inleveren. Wat denk je nu? Dat ik Anderlecht, dat me buitenschopt, cadeaus ga doen? Ik kreeg telefoontjes vanuit de club met de boodschap: 'o m te vertrekken, moet je inleveren'.”

De aanvaller is niet te spreken over de handelswijze van Anderlecht. “Maar de manier waarop alles is gegaan, was gewoonweg niet oké. Kijk, ik ben 29 jaar en kan best wat incasseren, maar als er spelletjes gespeeld worden… Zelf heb ik er ook aan gedacht om mijn contract bij Anderlecht uit te doen.”

Uiteindelijk vertrok Raman naar het Turkse Samsunspor. “Gewoon om tegendraads te doen. Misschien zouden we nog kampioen worden en was er ook nog een kampioenenpremie om op te strijken. (grijnst) Maar de situatie was op den duur niet meer houdbaar.”

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)