'Mainoo wisselde woorden met Onana over toekomst bij Manchester United'

'Mainoo wisselde woorden met Onana over toekomst bij Manchester United'

27 maart - 17:35
2

Kobbie Mainoo en Amadou Onana hadden dinsdagavond een onderonsje tijdens de wedstrijd tussen de Rode Duivels en Engeland (2-2). De twee babbelden volgens Manchester United fans en The Sun mogelijk over een aankomende transfer.

Het gesprek tussen Mainoo en Onana trok de aandacht. 'Er was één Belgische ster die de aandacht van United-fans trok, en dat was niemand minder dan Everton's Amadou Onana', schreef The Sun.

'Het product van Manchester United zei iets met een glimlach op zijn gezicht tegen zijn medemiddenvelder en ontving een warme klop op de rug', aldus The Sun.

Berichten over een overgang van Onana, die momenteel bij Everton speelt, zijn niet nieuw. Manchester United krijgt echter concurrentie van Barcelona in de strijd om de Rode Duivel.

De fans zijn in elk geval klaar voor de komst van Onana, die dit Premier League-seizoen 22 wedstrijden voor Everton speelde en 2 keer scoorde.

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.