Belgische doelman begaat verschrikkelijke blunder: Sorry aan alle fans

Belgische doelman begaat verschrikkelijke blunder: "Sorry aan alle fans"

29-09-2016 12:41

Eendracht Aalst heeft een dramatische week achter de rug. Het verloor in eigen huis met 2-3 van Gent-Zeehaven door een onwaarschijnlijke blunder van doelman Kevin Van den Noortgaete. Die sloeg achteraf zelfs een signeersessie over, maar nu biedt hij zijn excuses aan.  

Van den Noortgaete heeft een open brief gedeeld via de website van Eendracht Aalst. "Bedankt aan alle supporters die mij steeds hebben gesteund, aan degenen die mij verkozen tot 'speler van het jaar'. Bedankt om er steeds voor mij te zijn. Een welgemeende sorry aan alle wit-zwarte fans, die ik zondag heb ontgoocheld door niet aanwezig te zijn op de signeersessie.

Van den Noorgaete hoopt dat mensen begrip hebben voor zijn situatie. "Op de fandag verliezen is nooit leuk en als doelman dit overkomen is zwaar om dragen. Ik had behoefte om alleen te zijn en was emotioneel een wrak. Pas na een nacht niet te hebben geslapen, kwam ik tot de conclusie dat ik niet de juiste beslissing had genomen. Ik had jullie steun goed kunnen gebruiken. Ik zal dan ook nu zaterdagnamiddag 1 oktober op Zandberg en na de thuiswedstrijd van 9 oktober tegen Olsa Brakel ter beschikking zijn voor alle jeugdspelers/fans om het foto- en signeerboekje te vervolledigen."

De blunder van Van den Noortgaete is hier te zien (vanaf 4:50)