Hazard is mindere resultaten stilaan beu: Moeten geen excuses zoeken

Hazard is mindere resultaten stilaan beu: "Moeten geen excuses zoeken"

26-09-2016 22:41

Chelsea was goed aan het seizoen begonnen, maar na twee zure nederlagen is er weer sprake van een kleine crisis bij de Londenaren. De slappe prestaties zorgen voor een pak kritiek in de pers. En ook Eden Hazard vindt het niet leuk om telkens te moeten achtervolgen.

Tegen Arsenal ging Chelsea met pijnlijke 3-0 cijfers onderuit. Niet naar de zin van Hazard. "We waren naar het Emirates Stadium afgezakt om de match te winnen, maar hebben grote fouten gemaakt. Bij de eerste goal, bij de tweede en voor we het wisten lag ook al de derde achter Thibaut Courtois", vertelt Hazard in de Engelse pers.

Vooral de verdediging van Chelsea kon niet echt overtuigen. "Op dit moment moeten we haast elk weekend een achterstand ophalen. Tegen Leicester in de League Cup was dat het geval en nu weer tegen Arsenal. We moeten geen excuses zoeken, het was gewoon niet goed."

"Wij moeten veel beter doen. In de laatste drie matchen konden we negen punten pakken en hebben we er slechts eentje gesprokkeld, dat is een grote ontgoocheling. We moeten afstappen van wat we verkeerd doen en hard werken in de aanloop naar de belangrijke matchen die eraan komen", aldus de Rode Duivel.