'Kara ziet wens in vervulling gaan, Senegalees staat dicht bij Engelse club'

'Kara ziet wens in vervulling gaan, Senegalees staat dicht bij Engelse club'

11-08-2016 14:24

De transfer van John Stones heeft de transfercarrousel helemaal in gang gebracht. Everton trok met Ashley Williams een vervanger aan. Swansea City zoekt op zijn beurt een vervanger voor Williams bij Anderlecht.

Het ziet ernaar uit dat Kara dan toch naar Engeland zal verkassen. PressAfrik meldt dat de Senegalees dicht bij een overeenkomst met Swansea City staat. De club uit Wales zoekt een vervanger voor Ashley Williams, die werd overgenomen door Everton. "Binnen de komende dagen zou alles rond zijn", bevestigt iemand uit de entourage van Kara.

Daarmee krijgt Kara dan toch zijn droomtransfer naar Engeland. De sterke verdediger had zijn zinnen al een tijdje op een transfer naar Engeland gezet. Anderlecht zou rond de zeven miljoen euro vragen voor Kara. Het is nog maar de vraag of Swansea bereid is om die som te betalen voor de Senegalees. Kara heeft nog een contract tot medio 2018 bij paars-wit. Met een transfer van Kara naar Engeland heeft Anderlecht mogelijk ook geld gevonden voor Nicolas Lombaerts.