Wordt jonge Argentijn eerste zomertransfer voor Club Brugge?

Wordt jonge Argentijn eerste zomertransfer voor Club Brugge?

27-05-2016 11:10

Club Brugge zal er volgend seizoen moeten staan in de Champions League, en dan heeft het een brede kern nodig. Met Nicolas Freire is het in ieder geval een extra verdediger op het spoor.

Freire is een centrale verdediger die momenteel speelt voor Argentinos Juniors. De lokale nieuwsbron Radio Arroba weet uit goede bron dat Club interesse toont in de 22-jarige verdediger. "Club Brugge trekt aan de mouw van Freire. Maar als het aanbod niet goed genoeg is, zal hij blijven", klinkt het daar.

De interesse in Freire zou niet zo onlogisch zijn, want de verdediger zit bij het makelaarsbureau SBS Foot. Dat bedrijf is gevestigd in België, maar heeft naast Belgische ook aardig wat Zuid-Amerikaanse voetballers onder zijn hoede. De vraag is echter wel of Club Brugge momenteel echt een centrale verdediger nodig heeft, want met Bjorn Engels, Stefano Denswil, Brandon Mechele en Benoît Poulain heeft het daar nu al vier goede opties. De vraag is wel wat er gebeurt met Davy de fauw en Jean-Charles Castelletto.