Simons denkt nog niet aan stoppen, Club Brugge voert gesprek met aanvoerder

Simons denkt nog niet aan stoppen, Club Brugge voert gesprek met aanvoerder

14-04-2016 07:40

Leeftijd is slechts een getal. Voor Timmy Simons gaat dat zeker op. De aanvoerder van Club Brugge is ondertussen al 39 jaar oud, maar denkt nog niet aan stoppen. Bij Blauw-Zwart vinden ze dat helemaal niet erg.

Het contract van Simons bij Club Brugge loopt na dit seizoen af. Toch heeft de middenvelder nog geen zin om zijn voetbalschoenen aan de haak te hangen. Hij wil nog één jaartje spelen en mogelijk kan dat nog bij Club Brugge. Volgens Sportwereld onderhandelen Simons en Club Brugge over een nieuw contract van één seizoen.

"Stél dat je Champions League kunt spelen, dat wil ik toch niet missen. Als ik me voel zoals sinds januari: waarom zou ik dan niet blijven spelen?", liet Simons optekenen. "De eerste verkennende gesprekken zijn constructief. We zullen zien."

Een langer verblijf van Simons betekent niet dat Club Brugge tijdens de zomer geen werk gaat maken van een nieuwe stofzuiger. In de spelersgroep krijgt Simons mogelijk immers een andere rol. Hij zou niet langer meer een vaste waarde zijn, maar eerder een begeleider van de jongeren.