Refaelov met voeten op de grond: Is een ander verhaal en blijft veel moeilijker

Refaelov met voeten op de grond: "Is een ander verhaal en blijft veel moeilijker"

14-02-2016 18:42

Vier speeldagen voor het einde van de reguliere competitie staat Club Brugge op een (gedeelde) eerste plaats. Blauw-Zwart won zondagnamiddag met 0-2 op het veld van KV Oostende en het geloof in een nieuwe titel groeit bij de Bruggelingen.

"Dit is een zeer belangrijke overwinning met het oog op de play-offs. We wisten dat het hier geen gemakkelijke match zou worden, want onze tegenstander was heel gemotiveerd en stak er heel wat energie in om de drie punten thuis te houden. Ik ben dan ook heel blij dat we de lijn na onze twee overwinningen tegen AA Gent konden doortrekken. Het is belangrijk voor ons om als team weer aan de leiding van de competitie te komen. Het gemakkelijkste is om daar te komen, maar dit te blijven vasthouden is een ander verhaal en blijft veel moeilijker", blijft doelpuntenmaker Lior Refaelov echter met de voeten op de grond.

"Voor mij persoonlijk zijn die treffers goed voor het vertrouwen. Ik miste namelijk een groot deel van het begin van de competitie maar ik voel dat het langzaam beter en beter gaat. Ook het samenspel met Hans verloopt goed. Het is natuurlijk altijd gemakkelijker om samen te spelen met goede spelers die elkaar vlot begrijpen. We werken ook op training goed aan onze conditie en ons verdedigend werk en proberen dit dan ook iedere week om te zetten naar onze matchen. We zijn aan het groeien als team. Nu hebben we een paar dagen om ons rustig voor te bereiden op de wedstrijd van aanstaande vrijdag tegen Westerlo", aldus de Israeliër op de Clubwebsite.