'Franse krant is zeker van zijn stuk, nieuwe Belg richting Premier League'

'Franse krant is zeker van zijn stuk, nieuwe Belg richting Premier League'

11-02-2016 22:34
1

De winterkoopjes zijn nog niet fatsoenlijk achter de rug of er wordt al druk gewerkt naar volgend seizoen. Zoals altijd blijven een aantal namen op de geruchtencarrousel zitten. Ook die van Michy Batshuayi, die volgens de Franse pers zeker naar Tottenham gaat. 

Als we alle berichten mogen geloven, heeft de Belgische international ondertussen bij ontelbare clubs gezeten. Maar de Franse krant L'Equipe is nu wel zeker van zijn stuk. Batshuayi trekt volgend seizoen van Marseille naar Tottenham. Beide clubs zouden al gesprekken voeren en volgens L'Equipe zit de transfer in een afrondende fase. Tottenham zou zo'n 31 miljoen euro veil hebben voor Batsman

Ondertussen wordt het bericht niet bevestigd bij de entourage van Batshuayi, maar de vader van de aanvaller wil het verhaal ook niet ontkennen. "'Michy heeft nog geen beslissing genomen over zijn toekomst. Op het einde van het seizoen of in het slechtste geval na het EK zal hij de knoop doorhakken. We zijn trouwens volledig afhankelijk van Marseille en die hebben nog niet te kennen gegeven dat ze Michy willen verkopen", klinkt het in Het Nieuwsblad.