Standard vertrekt met serieuze handicap naar Zulte Waregem: “Speciaal voor hen

Standard vertrekt met serieuze handicap naar Zulte Waregem: “Speciaal voor hen"

26-11-2015 19:26

Ook de fans van Standard zijn het slachtoffer geworden van de terreurdreiging. Zo mogen zij niet mee op verplaatsing naar Zulte Waregem. Een handicap voor de Rouches, zeker als je weet dat de fans best wel een bepalende factor kunnen spelen.

“Wij accepteren die beslissing en wij begrijpen die ook. Maar de confrontatie tussen de supporterskampen kunnen altijd gebeuren, dan maakt het niet uit of wij achter gesloten deuren spelen”, geeft Yannick Ferrera aan tegenover RTBF. “Wij moeten proberen om er het beste van te maken en onze fans een mooi cadeau te schenken. Zij volgens ons overal. Wij hebben de verantwoordelijkheid om dat speciaal voor hen te doen.”

Eenstelling die ook gevolgd wordt door Anthony Knockaert. “Het is een beslissing die eigenlijk voor iedereen moest gelden en voor alle bezoekende clubs. Maar wij zullen zeker en vast gemotiveerd zijn”, gaat Knockaert verder. “Ook al zijn onze supporters niet aanwezig. De sfeer zal niet hetzelfde zijn, want zij maken zowel bij thuis- als uitwedstrijden bijzonder veel lawaai.”