Rode Duivel in belangstelling van Italiaanse kampioen: Heb nog niets gehoord
Nicolas Lombaerts denkt niet dat er iemand mag vertrekken bij Zenit

Rode Duivel in belangstelling van Italiaanse kampioen: "Heb nog niets gehoord"

19-12-2014 10:16

Wilde verhalen doen de ronde over Zenit Sint Petersburg, de ploeg van Rode Duivels Axel Witsel en Nicolas Lombaerts. De Russen zouden afwillen van de dure spelers in hun selectie. Een vertrek van Nicolas Lombaerts behoort ook tot de mogelijkheden, al denkt die zelf niet dat het zo ver zal komen.

Nicolas Lombaerts speelt al sinds 2007 voor het Russische Zenit Sint Petersburg. Elk seizoen is hij niet uit de basis weg te denken, ook dit jaar is hij aan een sterk seizoen bezig. Door de afwezigheid van Thomas Vermaelen en Daniel Van Buyten is de 29-jarige ex-speler van Gent uitgegroeid tot vaste centrale verdediger bij de Rode Duivels.

Dat wekte de interesse op van de Italiaanse kampioen Juventus. Lombaerts zelf daarentegen valt uit de lucht, en sluit een mogelijk vertrek dan ook uit. "Ik denk niet dat er veel zal gebeuren", zegt hij in Het Laatste Nieuws. "Ik heb niets gehoord van de club. De druk is na twee seizoenen zonder landstitel enorm. Dus ik denk niet dat er iemand mag vertrekken."

Eerder werd ook Axel Witsel gelinkt aan enkele Engelse topclubs. Zenit zou teleurgesteld zijn in zijn dure 'sterren', die niet konden voorkomen dat de achtste finales van de Champions League opnieuw niet gehaald werden.