Het zou belachelijk zijn om naar Club Brugge te trekken zonder ambitie
Van Geneugden blikt vooruit op duel tegen blauw-zwart

"Het zou belachelijk zijn om naar Club Brugge te trekken zonder ambitie"

22-11-2014 16:04

Dit weekend staat de eerste speeldag van de terugronde in de Jupiler Pro League op het programma. Zaterdagavond gaat Waasland-Beveren op bezoek bij Club Brugge. De ploeg van Ronny Van Geneugden heeft dringend punten nodig. Volgens de trainer kunnen die al gepakt worden in Jan Breydel.

"Het zou belachelijk zijn om naar Club Brugge te trekken zonder ambitie", aldus Van Geneugden in Het Nieuwsblad. "Oké, Club scheert momenteel in België en Europa hoge toppen, maar vanuit een goede organisatie gaan wij daar ook proberen kansen te creëren en tegen te prikken. Elke match moet gespeeld worden. Vorig seizoen zorgde winst op Club voor de kentering. Dat verhaal leeft hier nu nog steeds."

Vorig seizoen won Waasland-Beveren met 1-2 op Jan Breydel. Timmy Simons had de thuisploeg na twee minuten al op voorsprong gebracht. Maar na doelpunten van Mijusko Bojovic en Ivan Trickovski wonnen de Waaslanders alsnog.

Momenteel staat Waasland-Beveren dertiende in de stand. Het heeft vier punten meer dan de voorlaatste, Cercle Brugge, en vijf punten meer dan hekkensluiter Lierse.