LIVE: Club Brugge – Fiorentina, Italianen maken gelijk vanop de stip

LIVE: Club Brugge – Fiorentina, Italianen maken gelijk vanop de stip

8 mei - 08:50 Laatste update: 20:28
113

Club Brugge neemt het in de returnmatch van de halve finale van de Conference League op tegen Fiorentina. Blauw-Zwart heeft een 2-3 achterstand goed te maken in het Jan Breydelstadion. Volg bij VoetbalPrimeur.be de aanloop naar de cruciale match van Club Brugge.

 

Club Brugge is erg dicht bij de finale van de Conference League. Om in de finale te geraken moet er alleen nog wel afgerekend worden met Fiorentina. De Italianen toonden zich in eigen huis een fanatieke tegenstander. Namens Fiorentina kwamen Andrea Belotti, Riccardo Sottil en M’Bala Nzola tot scoren. Sottil is er in ieder geval niet bij, de winger brak zijn sleutelbeen.

Weten Vanaken en Thiago weer te scoren? 
Club Brugge weerde zich kranig en kwam via Hans Vanaken en Igor Thiago tot scoren. Club Brugge moet het in het Jan Breydelstadion stellen zonder de geschorste Raphael Onyedika en de geblesseerde Bjorn Meijer. Het is aan de manschappen van Nicky Hayen om geschiedenis te schrijven met Club Brugge tegen Fiorentina.

Opstelling Club Brugge: Mignolet - Sabbe, Ordoñez, Mechele, De Cuyper - Vetlesen, Vanaken, Odoi - Skoras, Thiago, Jutglà

Opstelling Fiorentina: Terracciano - Dodô, Milenkovic, Martinez Quarta, Biraghi - Beltran, Arthur, Mandragora - Gonzalez, Belotti, Kouamé