Kompany verliest in extremis twee kostbare punten in Champions League
CSKA Moskou maakte nog een 0-2 achterstand goed

21-10-2014 20:02

Slecht nieuws voor Vincent Kompany en zijn club Manchester City. Hun Europese droom kreeg dinsdagavond opnieuw een ferme deuk na een 2-2 gelijkspel tegen CSKA Moskou.

In een leeg stadion, nadat CSKA een straf kreeg opgelegd van de UEFA, leek Manchester City op rozen te zitten. Bij de rust stond het immers al 0-2 na doelpunten van, wie anders, Sergio Aguero en James Milner.

Geen vuiltje aan de lucht leek het. De Citizens hadden de drie punten die ze zo broodnodig hadden na een 1 op 6 binnen, zo leek het. Na 64 minuten bracht CSKA opnieuw wat spanning in de wedstrijd na een doelpunt van Seydou Doumbia.

De wedstrijd kabbelde verder naar zijn einde toe tot in de 86e minuut diezelfde Doumbia neerging in het penaltygebied na een fout van Aleksandar Kolarov. Nacho zette de strafschop feilloos om en ook de 2-2 eindstand op het scorebord.

Manchester City blijft zo achter met een pijnlijke 2 op 9. Het moet nu rekenen op thuisverlies van AS Roma tegen Bayern München om zijn kansen gaaf te houden voor een tweede plaats.