KRC Genk blijft geloven in de titel: Alles is nog mogelijk

KRC Genk blijft geloven in de titel: "Alles is nog mogelijk"

18 april - 15:16
16

We hebben nog zeven speeldagen te gaan in de JPL en de titelstrijd ligt weer helemaal open. Door de winst van RSC Anderlecht tegen Union is paars-wit momenteel leider, maar ook bij KRC Genk blijft men hopen op de titel.

RSC Anderlecht en Union worden nog naar voren geschoven als de favorieten, terwijl Club Brugge als de grootste outsider wordt gezien. Maar Patrik Hrosovsky geeft een titel met KRC Genk zeker nog niet op.

"Union stond bijna de hele reguliere competitie aan de leiding en zette een indrukwekkende ongeslagen reeks neer. Iedereen zag hen al als kampioen. Maar met de halvering van de punten - die ik onrechtvaardig vind, ook al ben ik fan van de play-offs - en de onderlinge confrontaties kan alles snel veranderen", geeft de middenvelder namelijk aan bij L'Avenir.

Vier kanshebbers
"Sommigen zeggen dat Anderlecht nu favoriet is, anderen dat Club Brugge weer zal komen opzetten. En wij? Het zal moeilijk worden om kampioen te worden, maar zeven matchen is veel. Dus waarom zouden wij geen kandidaat zijn? We hebben vorig seizoen gezien dat alles mogelijk is tot de laatste seconde", besluit hij.

KRC Genk zal zaterdag dan een goed resultaat moeten boeken tegen RSC Anderlecht. Bij winst nadert het dan tot op vier punten van de Brusselaars. Bij een nederlaag vergroot die kloof dan weer naar tien punten.

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.