Club YLA neemt afscheid van trainer Jaques in onderling overleg

Club YLA neemt afscheid van trainer Jaques in onderling overleg

28 maart - 19:26

Heleen Jaques is niet langer meer de trainer van Club YLA. Dat maakte Blauw-Zwart bekend. Club Brugge deelt mee dat het afscheid in onderling overleg gebeurde. 

Jaques was tussen 2013 en 2015 speelster van de dames van Club Brugge. Aan het begin van dit seizoen begon de voormalige Red Flame als trainer van Club YLA. Nu de Play-Offs bezig zijn stopt het verhaal van Jaques bij Blauw-Zwart.

Net zoals bij de mannen na het vertrek van Ronny Deila neemt de assistent van de vrouwen (voorlopig) het stokje over van Jaques. 'T2 David Antunes Pereira zal de ploeg leiden in deze laatste fase van het seizoen', laat Club Brugge weten.

Bekerfinale
In de Super League eindigde Club YLA op de vierde plaats. De dames van Blauw-Zwart waren met een nederlaag tegen de RSCA Women aan de Play-Offs begonnen. Op 1 mei speelt Club YLA de bekerfinale tegen Club Brugge. Die match wordt afgewerkt in het stadion van Oud-Heverlee Leuven.

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.